On Stage Goes Off Stage

Покана към участници

Сдружение “Надежда-ЦРД” започва изпълнението на проект “On Stage Goes Off Stage” по програма “Еразъм+” по КД1 в сектор „Младеж“ – Образователна мобилност за младежи и младежки работници. Обучението ще се проведе в периода 8 – 16 май 2018г. в Банско, България.

Проект “On Stage Goes Off Stage” създава възможност на младежки работници и експерти в областта на образованието да обогатят своите компетентности в областта на неформалното образование и по-конкретно чрез използването на разнообразни театрални методи на работа (импровизации, форум театър).

Проектът цели да създаде разнообразие и да повиши качеството на предлаганите образователни програми в партьнорските организации и общностите около тях. Проектът ще предложи лаборатория от методи и техники, предназначени да предоставят възможност на участниците придобиват и упражняват с помощта на театъра нови инструменти и компетенции в комуникацията, лидерството, мотивацията. Обучението ще обедини участници от 9 Европейски страни – Италия, Испания, Португалия, Унгария, Чехия, Латвия, Словения, Румъния и България и ще се проведе в Банско, България в периода 8-16 май 2018г.

Водещи на обучението ще бъдат опитни обучители от Румъния – Кармен Марку и Козмин Катана.

Сдружение “Надежда-ЦРД” кани участници за обучението. За повече информация, логистични подробности и кандидатстване, моля запознайте се с приложения файл.

https://goo.gl/373mFR

Финансираща програма

Еразъм+, КД1

Водеща организация

Сдружение "Надежда-ЦРД"

Място на провеждане

Банско, България

Период на провеждане

08.05.2018 - 16.05.2018

Партньори

Румъния
Curba de Cultura
Словения
Drustvo Lojtra
Латвия
Ozolnieki County Council
Испания
Xeracion Valencia
Италия
Jump In
Португалия
Teatro Metaphora - Associacao de Amigos das Artes
Чехия
Brno For You Zs
Унгария
Egyutthato Kozossegepito Egyesulet
Co-funded by the Erasmus+ Programme of the European Union